Dit zijn de kansen die het voorjaar jouw bedrijf biedt!

17 januari 2020 | Bedrijfsnieuws | redactie

Voor je het weet, staat de lente weer voor de deur. Langzaamaan blijft het langer licht, krijgen we weer zachtere temperaturen en beginnen de vogeltjes weer te fluiten. Ook mensen worden in deze periode weer actiever en vrolijker. Ze hebben we weer zin in. Gebruik de lente in jouw voordeel, want er zijn genoeg kansen! We hebben de twee beste voor je uitgelicht. Zet de lente naar jouw hand!

 Relatiegeschenken

Laat mensen om je heen merken dat de lente weer begint. Maak ze enthousiast. Dat kan door iets weg te geven. Iets krijgen, daar worden mensen sowieso al blij van. En blije relaties en medewerkers werken in jouw voordeel. Laat bijvoorbeeld zonnebrillen bedrukken met je logo. Een handig, bruikbaar geschenk en daardoor enorm effectief. En zo zijn er nog veel meer relatiegeschenken met logo te bedenken die mensen enthousiasmeren voor het voorjaar. De lente betekent ook weer meer zon. En dat betekent: zonne-energie! Er zijn verschillende gadgets zoals powerbanks te vinden die hierop werken. En dat is nog verantwoord ook! Ben je niet zo van de gadgets? Tuingereedschap of picknickspullen kun je ook eenvoudig bedrukken. Als er iéts perfect past bij de lente…

Sporten

Wanneer de dagen weer wat langer worden en temperaturen weer aangenamer worden, krijgen we weer meer energie en zin om iets te ondernemen. Sporten bijvoorbeeld. Vitale mensen zijn productiever en verbeteren de sfeer op de werkvloer. Stimuleer het sporten door diverse sportaccessoires te bedrukken, zoals activity trackers of hardlooparmbanden. Nieuwe gear maakt het sporten leuker, waardoor mensen nog fitter op het werk verschijnen! Ook op de werkvloer kun je zorgen voor meer fitte en blije mensen. Bijvoorbeeld met de mogelijkheid om staand te werken, met frisse lucht en met meer groen binnen. Het is wetenschappelijk bewezen dat planten op kantoor de productiviteit stimuleren. Door de frisse groene kleur, maar ook door het zuurstof dat ze produceren.